Τι είπαν για εμάς!

Εξαιρετικό εστιατόριο με ιδιαίτερες γεύσεις και πολλά πιάτα. Δεν ήξερα ποιο να πρωτοδιαλέξω. Πολύ καλές τιμές και εύγενεστατο προσωπικό

Ωραίο μενού και νόστιμο φαγητό! Φιλική εξυπηρέτηση και ωραίος χώρος!
Το συνιστώ!
Θα ξαναπάω σίγουρα!

Τέλειο φαγητό και προσεγμένο.
Ευγενικό προσωπικό και καθαρό μαγαζί.
Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Προτείνω σε όσους έχουν ένα ελεύθερο Σαββατοκύριακο και εχουν όρεξη να φάνε κάπου έξω να επισκεφτούνε αυτό το καταπληκτικό μέρος! Τα φαγητά είναι απίστευτα, το μέρος πολύ καθαρό και κρατάει όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Σίγουρα ένα τέτοιο μαγαζί χρειαζόταν στη περιοχή. Έξυπνα και νόστιμα πιάτα λίγο, διαφορετικά από τα συνηθισμένα.
Πολύ καλή ποιότητα υλικών και άψογη εξυπηρέτηση.
Σίγουρα θα το κάνουμε στέκι.

Συγχαρητήρια! Κάθε πιάτο και μία έκπληξη νοστιμάδας.
Συγχαρητήρια στους σεφ και στα παιδιά που σερβίρουν.
Όλοι έχουν μια φιλική συμπεριφορά.
Σας ευχαριστουμε!

Εξαιρετικό γρήγορο και ζεστά νόστιμα πιάτα. Καταπληκτικός χώρος έξω στην πλατεία και φυσικά ο εσωτερικός χώρος με υπέροχα χρώματα που σου φτιαχνουν τη διαθεση. Συγχαρητηρια! Καλές δουλειές!

Νοστιμότατοι μεζέδες. Άψογη εξυπηρέτηση. Ευγενικό και πρόθυμο προσωπικό. Όμορφο περιβάλλον. Πολύ ωραία τοποθεσία,ιδανική και για οικογένειες με παιδιά.

Μια νέα άφιξη που αποτελεί πολύ ευχάριστη έκπληξη! Ένα φανταστικό μεζεδοπωλείο απο όλες τις απόψεις. Επειδή έτυχε και δοκιμάσαμε αρκετά πιάτα είναι το ένα καλύτερο απ το άλλο με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Υπέροχες γεύσεις και εξαιρετικά υλικά. Οι τιμές πολύ καλές. Όμορφο περιβάλλον, γρήγορο σέρβις και ευγενική εξυπηρέτηση! Σίγουρα θα γίνει στέκι μας!